Παναγια Σουμελα Φωτογραφιεσ : Homo Universalis: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΣ ... / Παναγια σουμελα, αναμνηστικον λευκωμα επι τη πρωτη πανηγυρει εν τη νεα.

Παναγια Σουμελα Φωτογραφιεσ : Homo Universalis: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΣ ... / Παναγια σουμελα, αναμνηστικον λευκωμα επι τη πρωτη πανηγυρει εν τη νεα.. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων από τον ερντογάν μπορούμε να περιμένουμε και ιμάμη στην παναγία σουμελά. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου.

Την παναγια σουμελα, και την αγια σοφια τραπεζούντας. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων από τον ερντογάν μπορούμε να περιμένουμε και ιμάμη στην παναγία σουμελά. Τρισαρχιερατικη θεια λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου τον. 7ο 12/θεσιο ολοήμερο δημοτικό σχολείο βέροιας.

ILIAS KETS NY: *** Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ILIAS KETS NY: *** Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ from 3.bp.blogspot.com
Η ιστορία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Αναρτήθηκε από ανδρέας αργυρόπουλος στις 9:41 μ.μ. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Η παναγία σουμελά θεμελιώθηκε το 1951 στις πλαγιές του βερμίου, στην καστανιά της βέροιας. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων από τον ερντογάν μπορούμε να περιμένουμε και ιμάμη στην παναγία σουμελά. Παναγια σουμελα, αναμνηστικον λευκωμα επι τη πρωτη πανηγυρει εν τη νεα. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα.

Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι.

Αναρτήθηκε από ανδρέας αργυρόπουλος στις 9:41 μ.μ. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! This opens in a new window. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, ύστερα από το νέο απογοητευτικό «όχι» των τουρκικών. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. 22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων «παναγία σουμελά». Η παναγία σουμελά θεμελιώθηκε το 1951 στις πλαγιές του βερμίου, στην καστανιά της βέροιας. Την παναγια σουμελα, και την αγια σοφια τραπεζούντας. Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε.

Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. .ίδρυμα παναγία σουμελά είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τον ετήσιο θεσμό της ποντιακής νεολαίας το «22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων» στην παναγία σουμελά. Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι. Παναγια σουμελα, αναμνηστικον λευκωμα επι τη πρωτη πανηγυρει εν τη νεα.

Ναουσσα-Παναγια Σουμελα(φωτο)
Ναουσσα-Παναγια Σουμελα(φωτο) from 3.bp.blogspot.com
Τρισαρχιερατικη θεια λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου τον. Αναρτήθηκε από ανδρέας αργυρόπουλος στις 9:41 μ.μ. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων από τον ερντογάν μπορούμε να περιμένουμε και ιμάμη στην παναγία σουμελά. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού.

Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας.

Πως θα μας προφυλάξει η παναγία από την μεγάλη πείνα!ήταν παραμονή τoυ ευαγγελισμού, 24 μαρτίου τoυ 1942 και ήμασταν στη δράμα, στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα, η αλλοδαπή κατοχή. .ίδρυμα παναγία σουμελά είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τον ετήσιο θεσμό της ποντιακής νεολαίας το «22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων» στην παναγία σουμελά. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων από τον ερντογάν μπορούμε να περιμένουμε και ιμάμη στην παναγία σουμελά. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Παναγια σουμελα, αναμνηστικον λευκωμα επι τη πρωτη πανηγυρει εν τη νεα. Την παναγια σουμελα, και την αγια σοφια τραπεζούντας. Τρισαρχιερατικη θεια λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου τον. Η κλινική μας είναι ένα. Η παναγία σουμελά θεμελιώθηκε το 1951 στις πλαγιές του βερμίου, στην καστανιά της βέροιας.

Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι. Η κλινική μας είναι ένα. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Φωτογραφιεσ απο την παναγια σουμελα του ποντου παραμονη τησ παναγιασ. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα.

ILIAS KETS NY: *** Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
ILIAS KETS NY: *** Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ from 4.bp.blogspot.com
Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων από τον ερντογάν μπορούμε να περιμένουμε και ιμάμη στην παναγία σουμελά. Детская молитва богородице на греческом языке. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά. Τρισαρχιερατικη θεια λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου τον. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Φωτογραφιεσ απο την παναγια σουμελα του ποντου παραμονη τησ παναγιασ. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα.

H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Η παναγία σουμελά θεμελιώθηκε το 1951 στις πλαγιές του βερμίου, στην καστανιά της βέροιας. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. 22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων «παναγία σουμελά». Τρισαρχιερατικη θεια λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου τον. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. 7ο 12/θεσιο ολοήμερο δημοτικό σχολείο βέροιας. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Η ιστορία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά.

Αναρτήθηκε από ανδρέας αργυρόπουλος στις 9:41 μμ παναγια σουμελα. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook